Društvo

Argentina je Mesi!

(15 riječi)

Pobjedom nad Australijom (2:1), fudbalska reprezentacija Argentine obezbijedila je plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Kataru.

“Gaučosi” su sinoć, u sjajnoj atmosferi, Ahmad bin Ali stadiona “slomili” “kengure” u 1.000 meču Lionela Mesija u karijeri.

Veliki jubilej Mesi je “začinio” 789. golom u karijeri, zanimljivo – prvim u nokaut fazi Svjetskih prvenstava.

Ponovo su “gaučosi” održali javni čas u navijanju, a osim “vrele” atmosfere na stadionu sjajno je bilo u fan zoni, gdje je više hiljada navijača, mahom južnoameričke selekcije, posmatralo meč na velikom video bimu.

Meridian Sport bio je na licu mjesta, a moglo se jasno zaključiti da je Mesi sada ono što je bio nekada Maradona – sinonim za Argentinu!

Navijači iz svih djelova svijeta zdušno su navijali za “gauočose”, a najbrojniji među njima bili su simpatični Indijci i Bangladešani.

Upitani zbog čega navijaju za južnoameričku, jasno su nam stavili do znanja – razlog je Lionel Mesi!

Novu priliku imaće devetog decembra, od 20 sati, kada će se argentinska reprezentacija suprostaviti poletnim Holanđanima!





2 Komentara

PgIeBD Postavljeno 12-07-2023 20:34:05

As the presence of Wolbachia and treatments aimed at the fitness of the symbiont may affect embryogenesis of the adult female worms, we measured the number of microfilariae Mf that were released from the adult females during the last two days 4 6 days of treatment viagra tablet pics At the same time, care practices serve to delineate communities which, in turn, are delineated by local and vernacular understandings of what counts as care Aulino 2016

Odgovori ⇾

Sildenafil Postavljeno 05-12-2022 05:14:04

sildenafil tabs 20mg https://sildenafil100mg.store/ sildenafil tablets 100mg price

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.