Ekonomija

Samsung i nagrađivani režiser Charlie Kaufman prikazuju vrhunski doživljaj Galaxy kamere

(15 riječi)

U kampanji Filmed#withGalaxy čuveni filmski režiser koristi prednosti vrhunske Galaxy Nightography funkcije

Kompanija Samsung Electronics i scenarista i režiser Charlie Kaufman, dobitnik Oskara, sklopili su partnerstvo kako bi pokazala da svako može da snima i dijeli spektakularne filmove zahvaljujući vrhunskoj Galaxy kameri.

Najpoznatiji po filmovima Vječni sjaj besprijekornog uma i Sinegdoha, New York, Kaufman je iskoristio funkcije snimanja modela Galaxy S22 Ultra da bi napravio kratak umjetnički film sa predivnim, kristalno jasnim detaljima. Ovaj film, nazvan Šakali i svici, zasnovan je na pjesmi Eve H.D, koja igra ulogu pjesnikinje, naratorke i glavne glumice u ovom jedinstvenom kaufmanskom ljubavnom pismu New Yorku. Nightography funkcija modela Galaxy S22 Ultra je čuvenom direktoru fotografije Chayse Irvinu omogućila da uspješno snimi legendarne noćne scene New Yorka i tako ovaj grad prikaže gledaocima kao da su na mjestu događaja. Kaufman je otkrio da je snimanje Galaxy uređajem „uspješan pristup“ stvaranju filma i da je veoma zadovoljan konačnim rezultatom, dodavši da je „završni proizvod prelijep“.

https://www.youtube.com/watch?v=wxCa1JEH9cU

Ovo partnerstvo dio je kampanje Snimljeno#GalaxyUređajem, koja poziva režisere sa vizijom da pokažu da je Galaxy S serija savršen alat za dijeljenje priča sa svijetom. Ugledni britanski režiser, Joe Wright, u oktobru 2021. godine upotrijebio je 13mm ultraširoko sočivo modela Galaxy S21 Ultra da bi snimio svoj kratki film Princeza i Bibernos. Sve popularniji kineski režiser Sha Mo je mjesec dana kasnije upotrijebio model Galaxy S21 Ultra za snimanje vizuelno spektakularnog ostvarenja Djeca raja.

Gdje se može vidjeti film Šakali i svici

Šakali i svici će biti ekskluzivno prikazani u paviljonu Galaxy Experience Space u San Francisku, u okviru događaja Galaxy Unpacked 1. februara. Kaufman će takođe kasnije predstaviti film u New Yorku.

Samsung će nastaviti da postavlja visoke standarde kad je riječ o iskustvu korištenja pametnih telefona na događaju Galaxy Unpacked, sa funkcijama kamere najnovijih vrhunskih Galaxy inovacija.

Pratite objave, trailere i vijesti o filmu Šakali i svici i događaju Galaxy Unpacked 2023 na sajtu samsungmobilepress.com.



Povezani članci...

3 Komentara

LzvFOVHVo Postavljeno 15-08-2023 12:32:00

cialis online generic This way, in 1 or 2 hours, all of the treatment is given to the patient

Odgovori ⇾

oJmjXa Postavljeno 12-07-2023 17:19:50

281 Cataract Surgery Describe Your Experience 1 1 659 Cataract Surgery Side Effects 1 1EndQuestionInfo- cialis for sale in usa The bigger question is can we identify any specific targets that will enable us to treat patients who have these entities so that we can reverse the process

Odgovori ⇾

floache Postavljeno 23-05-2023 10:50:03

Baseline characteristics of the analytic cohort are described in Table 1 levitra equivalent Synthesizing hormones that help to maintain proper blood pressure; Preventing accumulations of excess fluids and waste in the body; Maintaining proper electrolyte levels; Maintaining healthy bones; Producing red blood cells;

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.