Ekonomija

MTEL unaprijeđuje TV platformu i otključava TV kanale

(15 riječi)

Kompanija MTEL kontinuirano osluškuje potrebe svojih korisnika i unaprijeđuje postojeća i kreira nova rješenja kako bi pružila najsavremeniji servis i najbolju uslugu. 

U toku su pripreme na unapređenju TV platforme usljed čega će doći do promjene frekvencija pojedinih  TV kanala. MTEL obavještava korisnike da će ove aktivnosti sprovoditi  u vremenskom trajanju od dva sata, u noći izmadju  5. i 6. Februara    (00h-02h). Nakon toga  biće potrebno da korisnici koji koriste  CAM modul urade pretragu TV kanala. 

Iz MTEL-a poručuju da korisnik uputstvo za pretragu može pronaći na linku: https://mtel.me/Binary/51151/Uputstvo-za-TV.pdf

Ukoliko korisnik ima bilo kakvih poteškoća da podesi kanale na svom TV uređaju iz kompanije MTEL najljubaznije mole za razumijevanje i savjetuju da u tom slučaju korisnici pozovu Korisnički servis na broj 1600 gdje će dobiti dodatna uputstva i pomoć. Ukoliko bude neophodno tehničke službe MTEL-a su na raspolaganju korisnicima.

Pored unapredjenja platforme, u cilju kvalitetnijeg korisničkog iskustva, MTEL poklanja otvorene TV kanale do 01.marta 2023. Ponuda se ne odnosi na paket Zadruga.



0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.