Društvo

Damjanović o Spajiću: Nezaposleno lice opsjednuto bogaćenjem

(15 riječi)

Potpredsjednica DPS-a poručila da je lider “Evrope sad” posljednja osoba koja bi trebala pomenuti EU integracije

Damjanović o Spajiću: Nezaposleno lice opsjednuto bogaćenjem

Posljednja osoba koja bi trebala pomenuti evropske integracije i razvoj Crne Gore je kandidat – amater Milojko Spajić, poručila je na Tviteru potpredsjednica Demokratske partije socijalista (DPS) Sanja Damjanović.

-Površan i zajedno sa apostolima pogazio je sve ključne razvojne projekte. Nula eura od devet milijardi eura kroz IPA. Zaduživanje Crne Gore programiranim bankrotom, kolaps zdravstva, zatvaranje izuzetnog Montenegro Airlinesa, uništavanje najveceg tehnoloskog kapitalnog projekta SEEIIST-a ( 250 miliona investicija -2000 visokokfalifikovanih mladih- klinika za kancer pacijente) – navela je ona.

Nezaposleno lice, kako je istakla, “uvezeno na grbaču Crne Gore bez jedne jedine preporuke bilo koje institucije, opsjednut bogaćenjem, nije i ne može biti uzor mladosti i razvoja”.

-Postoji progresivna mladost u Crnoj Gori – primjeri našeg društva – kazala je Damjanović.

Podsjećamo, Lider “Evrope sad” Milojko Spajić sinoć je kazao da ispunjava sve uslove za kandidaturu, te da taj pokret ima najveću šansu da pobijedi na predsjedničkim izborima.



0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.