Ekonomija

Portonovi – adresa na kojoj morate biti ove sezone

(15 riječi)

Portonovi rizort je već neko vrijeme prepoznatljiv luksuzni brend kada je u pitanju prodaja nekretnina u Crnoj Gori i regionu. Smješten u jednom od najljepših oblasti Jadrana, u ponudi ima 218 luksuznih nekretnina za prodaju ili izdavanje, od studija do četvorosobnih stanova i vila.

Najpoželjnije rezidencije su otvorenog dizajna, prirodnih materijala i mediteranske arhitekture, rađene po najvišim standardima. Portonovi je mjesto za svakoga ko želi da živi svoj privatni raj. Rezidencije u naselju, marina apartmani, raskošne Sky vile i One&Only privatni domovi su među nekretninama koje su sada dostupne.


Vaša adresa za proljećni i ljetnji odmor i zabavu

Rizort je dobro poznat kao mjesto gde se organizuju
raznovrsni događaji tokom cijele godine.
Ovog proljeća imaćete priliku da uživate u očaravajućoj “Proljećnoj sagi“u Portonovom. Od 28. aprila do 7. maja, u Portonovom će se održati niz zabavnih i kulturnih programa za posjetioce svih generacija. Imaćete priliku da posjetite raznovrsne bazarske kućice, i da se prepustite uživanju u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi.
Program
će takođe biti obogaćen muzičkim nastupima – od kubanskih plesača, kao i DJ-eva, krunisan koncertom regionalne zvijezde Jelene Rozge 1. maja na Marina trgu.
Takođe, moći ćete da uživate i u nastupima animatora, imati priliku za vožnju nostalgičnim automobilima do Titove vile, a najmlađi posjetioci biće uključeni u zabavne aktivnosti na otvorenom kao i nastupe svojih vršnjaka, koncerte dječjijih horova.

Portonovi tim je pripremio i posebne ponude za iznajmljivanje stanova u ovome periodu. Ova ponuda uključuje posebne popuste za smještaj, doručak, parking, pristup teretani i besplatnu masažu. Posebne ponude pružaju niz pogodnosti i popusta za goste koji žele uživati u luksuznom boravku i odlična su prilika da se opustite, napunite dobrom energijom i uživate u svim pogodnostima koje rizort nudi.

Adresa za najbolje ukuse u Boki

Bogata gastronomska ponuda u Portonovom jedinstvena je na crnogorskom primorju.

Perla Square Portonovi - U samom srcu naselja, u jedinstvenom ambijentu, nalazi se Perla Square restoran i kafić. Na meniju se nalaze jela koja su inspirisana spojem mediteranskog, tradicionalnog i modernog.

Romeo & Juliet - Za vas će najukusnije italijanske poslastice pripremati svjetski poznati kuvari, koje će uz vrhunska vina iz cijelog svijeta, stvoriti pravu rapsodiju.

Square Portonovi - Ukoliko želite opuštenu atmosferu uz dobru zabavu, preukusnu hranu sa elementima bliskoistočne kuhinje i širok izbor koktela i ostalog pića, ovo je pravo mjesto za vas.

Maison du Monde – Ako tragate za opuštenom atmosferom i dobrom zabavom uz muziku uživo, vrhunsku hranu, piće i nargile, obavezno posjetite Maison du Monde.

Koffein - Mješavina kafića sa svježe pečenom kafom, prodavnice vrhunskih čajeva i bara sa svježe cijeđenim sokovima – praćeno jelima od najkvalitetnijih sastojaka - sve to je Koffein.

Tapasake Club - U centru One&Only Portonovi rizorta, nalazi se najiščekivanija destinacija na obali Crne Gore, koja je svojevrsno gastronomsko predstavništvo Japana na Balkanu. Uz bogat izbor raznovrsnih jela, možete napraviti predah od realnosti i prepustiti se slasnim zalogajima, dok uživate kraj bazena.

Portonovi Beach Club - Ovo je savršeno mjesto za usputni zalogaj ili koktel koji se servira uz bronzani ten. Na pješčanoj plaži kreirano je jedinstveno iskustvo večere, gdje možete okusiti novi i unikatni stil kuhinje koji na tanjirima spaja ukuse Mediterana i Azije, a dopunjava ga RockFish restoran.

Jedno je sigurno, nećete pogriješiti ako izabere bilo koji od ovih restorana kojima se uskoro priključuje i NOA Portonovi, mjesto za ljubitelje sušija i mesnih delikatesa.

 

Da rezervišete smještaj, pišite na stay@portonovi.com.  

Za više informacija o nekretninama pišite na enquiries@portonovi.com.

Za informacije o predstojećim događajima pišite na events@portonovi.com

Povezani članci...

2 Komentara

KREDIT Postavljeno 22-03-2023 15:55:06

Sretna vam svima nova godina, ovo je još jedna godina i ja sam među prvima koje je Bog blagoslovio početkom ove godine. Tražio sam zajmodavca i hrvatska služba za socijalno osiguranje uputila me da se obratim odvjetniku Mikeu Andersonu kako bih dobio osigurani zajam koji će me provesti kroz godinu bez stresa. Nemojte ponovno biti prevareni ove godine, slijedite pravi izvor i nabavite pravi zajam za sebe. Obratite se odvjetniku Mikeu Andersonu i on će vas provesti kroz sve financijske poteškoće. Kontakt putem e-pošte: barrmikeanderson48@yahoo.com

Odgovori ⇾

Indiapoli Postavljeno 22-03-2023 09:43:19

reputable indian pharmacies: indian pharmacies safe india pharmacy mail order canadian pharmacy india - https://indiapills.pro/#

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.