Ekonomija

VEĆE BRZINE DO 500 mbps I POKLON TELEFON ZA NOVE KORISNIKE MBOX4 PAKETA!

(15 riječi)

 Kompanija MTEL od danas kreće sa posebnom ponudom za nove korisnike BOX 4.1, BOX 4.2 i BOX 4.3 paketa. 

U odnosu na standardne brzine predviđene cjenovnikom, od sada su brzine za korisnike MBOX4 paketa i do 500mbps, a uz to prva tri mjeseca korisnik plaća polovinu pretplate, saopšteno je iz Mtela. 

Takođe, novi korisnici ovih paketa u sklopu ove promotivne kampanje će dobijati besplatno dodatni postpaid paket Urban Neo 0 sa promotivnim Internet dodacima i to sa čak i do 300GB mobilnog Interneta mjesečno.  Resursi iz tarifnog dodatka se dodjeljuju na mjesečnom nivou. Nepotrošeni resursi se ne prenose u naredni mjesec i ne važe u romingu.

Uz sve navedeno, kompanija MTEL za dobrodošlicu u krug prijatelja svima koji izaberu neki od MBOX4 paketa poklanja telefon VIVO Y16.

Iz MTEL-a napominju da ova ponuda važi samo za korisnike koji MBOX4 pakete koriste putem GPON tehnologije (optike).

Ova akcija važi u periodu od 15.05. do 30.06.2023. godine za sve nove korisnike koji podnesu zahtjev za instalaciju nekog od navedenih paketa uz ugovor na 24 mjeseca.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, Instagram profilu @mtelcg, web site-u www.mtel.me  kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.



3 Komentara

adfsadfsfsd Postavljeno 17-05-2023 10:05:15

I'm pretty pleased to find this website. I want to to thank you for your time due to this wonderful read!! I definitely really liked every part of it and i also have you book marked to look at new stuff in your site. My Site: 威而鋼哪裡買 老中醫補腎丸 kamagra 必利吉

Odgovori ⇾

ice hockey betting Postavljeno 17-05-2023 07:59:12

It is really a great and helpful piece of information. I am satisfied that you simply shared this useful information with us. Please stay us up to date like this. Thanks for sharing My Site: ice hockey betting

Odgovori ⇾

okbet Postavljeno 17-05-2023 04:58:41

I'm pretty pleased to find this website. I want to to thank you for your time due to this wonderful read!! I definitely really liked every part of it and i also have you book marked to look at new stuff in your site. My Site: Okbet Bingo

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.