Ekonomija

Budvanska rivijera proslavila jubileje Castellastve I Palasa

(15 riječi)

Hotelska ka grupa “Budvanska rivijera” sinoć je u hotelu Palas u Petrovcu proslavila jubilarnih 50 godina hotela Castellastva i 40 godina hotela Palas. Na početku večeri gosti su uživali uz tradicionalne paštovačke pjesme u izvedbi ženske vokalne grupe “Harmonija”, nakon čega se prisutnima obratilo sadašnje i bivše rukovodstvo oba hotela.

Govereći o očuvanju obilježja i tradicije, što je praksa kada su posrijedi hoteli HG”Budvanska rivijera”, izvršni direktor te grupacije, Jovan Gregović kazao da je jako važno da se tradicije njeguju, što su i dokazali ovim velikim jubilejom.

“Čast mi je što sam u prilici da tokom mog mandata obilježim sa svim gostima, i bivšim i sadašnjim zaposlenima ova dva jubileja. Moram istaći da smo se zaista trudili da održimo sve naše objekte, konstantno smo ih unaprjeđivali i time podigli kvalitet svih naših hotelskih kapaciteta”, kazao je on.

Prema riječima direktora hotela “Palas”, Marka Vukovića pomenuti jubilej veoma je značajan ne samo za hotele, nego i za cijeli grad, i Opštinu Budva.

“Hotel Palas je prepoznati kao najbolji hotel u HG “Budvanska rivijera”, objekat koji je, više od jednu deceniju, prepoznat po najbolje organizovanim dočecima novogodišnjih praznika. Slična je situacija kada je u pitanju ljetnja turistička sezona, kada su nam svi kapaciteti popunjeni, i slobodno mogu reći da smo jedan od repera modernog turizma u Crnoj Gori”, poručio je on.

Prestižno je biti na čelu hotela koji ima ovako dugu tradiciju, kazao je direktor hotela “Castellastva”, Miodrag Vučinić.

“Moji prvi poslovni angažman se vezuju upravo za ovaj hotel. U Castellastvi otvorio sam svoju prvu radnu knjižicu, i evo, po svemu sudeći moj poslovni vijek završiće se upravo tu gdje je i počeo. Castellastva je od 2014.godine jedan moderan hotel, koji je bitno promijenio svoj koncept, ponudu, kao i kavlitet i time dobio novu, ali i drugačiju strukturu gostiju”, rekao je on.

Potparolka HG “Budvanska rivijera”, Dušica Vugdelić kazala je da proslavom značajnog jubileja, najavljuju jednu, prema njenim riječima, značajnu ljetnju turističku sezonu.

“Sa tim ciljem, želimo da podstaknemo ljude koji nas možda nikada nisu posjetili, da dođu i uživaju u našim hotelima. Moramo raditi na tome da Crna Gora, koja svakako jeste prepoznata kao turistička destinacija bude zapažena, pored hotelskih usluga, kao zemlja koja ima svoju tradiciju, istoriju, kulturu i koja to i dalje baštini”, poručila  je ona.

Proslavu jubileja uveličao je renomirani dirigent, Bojan Sudjić sa svojim horom, nakon čega je upriličen koktel uz nastup Jelene Zvicer, saopštio je Mediabiro.

B.P.

 



2 Komentara

dssad Postavljeno 17-05-2023 09:59:51

It’s actually a nice and helpful piece of info. I’m happy that you shared this helpful information with us. Please stay us up 威而鋼台灣官網 生精片 goodman增大丸 必利勁

Odgovori ⇾

okbet Postavljeno 17-05-2023 04:59:41

It’s actually a nice and helpful piece of info. I’m happy that you shared this helpful information with us. Please stay us up to date like this.Thank's for sharing. Here is my website: OkBingo

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.