Korona i dokolica

Marković: Preko profila opštine Nikšić plasiraju se falsifikati preko kojih se vrši otimanje identitetskog i kulturnog blaga CG

(15 riječi)

Ovo je Grahovačka medalja! Na drugoj strani medalje, na naličju piše Danilo I Knjaz Crnogorski - Grahovac maja 1858; Crnogorci su izvojevali veliku pobjedu o kojoj su pisale sve evropske zemlje i divile se slobodarskom crnogorskom narodu, navela je na Twitteru funkcionerka Liberalne patrije Jelena Markovi

Prema njenim riječima, ovo što sada plasira čelnik Opštine Nikšić je podvala i otimanje svega crnogorskog i vrši se kulturni genocid.

„Ovo treba da prepozna Evropa i SAD i da reaguju“, naglašava Marković

Zloupotrijebljen je, dodaje Marković, profil Opštine Nikšić na kome se plasiraju falsifikati preko kojih se vrši otimanje identitetskog i kulturnoistorijskog blaga Crne Gore!

„Nićifor Dučić ovo nije mogao da kaže jer je on priznavao crnogorski narod i Crnogorsku pravoslavnu crkvu. To svako može da provjeri jer na upit Valtazara Bogišica da li Crnogorska crkva zavisi od neke druge crkve on je rekao da NE, samo ima dobre sestrinske odnose sa svim pravoslavnim autokefalnim crkvama. Tako da nijesu istiniti ovi falsifikati koji su isječeni iz neke knjige. Da je sreće ovim bi se pozabavio VDT“, poručila je Marković.



0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.