Sagovornici

Marković Kovačeviću: Crkvi Srbije dajete iz opštinske kase, a za Župljane nemate ni vremena ni novca, sramota!

(15 riječi)

Kovačeviću, ne pravdajte se optužbama da su ovi protesti građana iz Župe politički, to samo potvđuje vaš nerad i nesposobnost da sa građanima kontaktirate i rješavate probleme koji su u vašem opisu pisla, a ne da tragate da li su ili ne ranije protestvovali, poručila je potpredsjednica Liberalne partije i odbornica u lokalnom parlamentu Jelena Marković.

Pitala je predsjednika Opštine Nikšić kakvim se sve podmetanjima služi kada poštene mještane Župe optužuje da su ovi protesti političke prirode, što, kako dodaje, apsolutno nije tačno.

“Umjesto da sa njima direktno razgovarate i rješavate njihove probleme Vi se služite podmetačinama. To su građani prepoznali i zato ste Vi u padu jer se ne bavite lokalnim problemima građana već se bavite i dajete Crkvi Srbije razne donacije iz kase koje pune svi građani Nikšića, a ne za infrastrukturu Župe. Naš novac usmjeravate kao da je to vaš lični budžet, a za građane Župe i njihove probleme nemate vremena niti novca, sramota!”, zaključila je Marković.0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.