CG u srcu

Nikad ničija, no uvijek svoja - Da je vječna Crna Gora

(15 riječi)

Jadranka Selhanović

Danas. Belveder- biću tu. Za vječnu slavu, za pobjedu Belvedera.

Godina 1936. 26. jun. Dan kada je Belveder ušao u istoriju. Dan kada su njegovi čuvari, njegovi Belvederci, zakoračili u vječno pamćenje. Kada su pokošeni okupatorskim kuršumima za vjekove ostali da žive.

Za vječni ponos i slavu.

Goloruki branitelji, koji srcem stadoše u odbranu svoje domovine. Koji ne uzmakoše. Patriote. Komunisti i federalisti. Zajedno, istinskom ljubavlju. Prema svojoj Crnoj Gori. Da joj slavno ime povrate. Koje joj bjehu promijenili. Da je zatru, da joj pomena nema. I drugo joj nađenuli. Nekakva Banovina - Oblast.

Ni banovina ni oblast, poručiše Belvederci. No, Crna Gora za vijek i vjekove.

I opet Belveder.

Godina 2021. 5. septembar. Dan kad novi Belvederci braniše Crnu Goru. Braniše i odbraniše. Dan kada potomci ne izdadoše svoje pretke. No, stameno ostaše na braniku svoje države. Da je izdajnici ne povrijede, da je ne unize.

Jurišajući na narod. Uz silu i moderne naprave. Što ranjavaju i dah uzimaju. Ali, sve izdržaše novi Belvederci. Za čast i slobodu Crne Gore. I poruku s Belvedera poslaše. Da je čuju preci i upamte potomci.

Nikad ničija, no uvijek svoja. Da je vječna Crna Gora!!!2 Komentara

Exavews Postavljeno 01-02-2023 22:39:31

haloperidol and gemtuzumab both increase QTc interval clomiphene bodybuilding For the past 2- 3 weeks I have been feeling, pregnant

Odgovori ⇾

Exavews Postavljeno 28-01-2023 11:47:58

Clomiphene, a chlorinated analogue, was used as the template for the imprinting, and its ability to quench the coumarin fluorescence when used in a 1 1 ratio was demonstrated buy clomid online Long term use of thiazide diuretics and risk of hip fracture

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.