Kultura

LITERARNI KONKURS KRSTAŠA

(15 riječi)

Udruženje Crnogoraca Srbije „Krstaš” povodom 20 godina postojanja i rada (2003-2023) raspisuje literarni konkurs na temu: „Moja postojbina, moj ponos!”

Konkurs je otvoren za omladinu i mlade, od 15 do 30 godina, iz crnogorskog iseljeništva i dijaspore širom svijeta, a rok za dostavu radova je 21. maj 2023. Propozicijama je predviđeno da se razmatraju prozni književni radovi dužine do tri kucane stranice i poetski književni radovi do 28 stihova. Radovi trebaju biti napisani na crnogorskom jeziku, latiničnim ili ćiriličnim pismom, a tekstove treba slati na adresu krstas.cg@gmail.com, skupa sa kratkim biografskim podacima.

Svi književni radovi, koji po mišljenju stručnog žirija zadovolje kriterijume konkursa, biće publikovani u posebnoj monografiji tokom jubilarne 2023. godine.1 Komentara

KREDIT Postavljeno 22-03-2023 16:13:43

Sretna vam svima nova godina, ovo je još jedna godina i ja sam među prvima koje je Bog blagoslovio početkom ove godine. Tražio sam zajmodavca i hrvatska služba za socijalno osiguranje uputila me da se obratim odvjetniku Mikeu Andersonu kako bih dobio osigurani zajam koji će me provesti kroz godinu bez stresa. Nemojte ponovno biti prevareni ove godine, slijedite pravi izvor i nabavite pravi zajam za sebe. Obratite se odvjetniku Mikeu Andersonu i on će vas provesti kroz sve financijske poteškoće. Kontakt putem e-pošte: barrmikeanderson48@yahoo.com

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.