Sagovornici

Marković pozvala manjinske partije da ne ulaze u Vladu sa ZBCG: Vuk dlaku mijenja ali ćud nikada

(15 riječi)

Ne mogu, a da ne reagujem na pokušaj da se ustoliči ideologija koja otvoreno propagira i pokušavaciljano unijeti klerofašističku ideologiju u Crnu Goru, pod obrazloženjem da ,,oni”neće više dozvoliti da budu ugroženi i da trebaju biti dio nove Vlade, međutimoni čine sve i na podmukao način žele spriječiti učešće Crnogoraca u toj Vladi, to je sada svakome jasno“, poručila je potpredsjednica Liberalne partije Jelena Marković.

Kako dodaje, pokušavaju da uguraju manjinske partije kao dekor pred međunarodnom zajednicom da bi time zavarali svoje ciljeve.

„Međunarodna zajednica se ne protivi njihovom učešću u vlasti zato što su Srbi, nego zbog toga što su otvoreno protiv vrijednosti savremenog svijeta i onih, za koje vjerujem, da je većina građana Crne Gore. Ako suverenističke partije aktivnim učešćem u radu zakonodavne i izvršne vlasti to aminuju, šta onda može reći međunarodna zajednica, koja se tome otvoreno protivi i koja bi jedan logičan demokratski otpor indirektno podržala“, smatra Marković.

Nije realno pomisliti, ističe ona, da su se u njima probudili neki ,,novi” ljudi, koji žele sebe preko noći preobratiti u demokrate, jer svi mi znamo da vuk dlaku mijenja ali ćud nikada. Uostalom, kako podsjeća, zbog njihove politike su i pale dvije prethodne Vlade.

„Nema tu nove politike ima samo inoviranih podvala i obmana na putu potpunog rastakanja svega crnogorskog, a posebno integriteta i suvereniteta. Oni pokušavaju da prevare manjinske partije da ulaskom u Vadu učestvuju u tom prljavom poslu!“, naglašava Marković.

Dodaje da oni samo time dobijaju produženo vrijeme da sve to sprovedu do konačnog poraza Crne Gore.

„Njima je važno da samo umiljato i prevarantski u vlast uvuku ,,manjinske partije” i oni smatraju da su s tim završili posao. Zato apelujem na naše dojučerašnje koalicione manjinske partije da ni po koju cijenu ne ulaze u takav za Crnu Goru poguban aražman, jer bi to bilo pogubno za multetnički sklad u Crnoj Gori iza njih same bi ovo, u dogledno vrijeme, bilo porazno“, zaključuje Marković.1 Komentara

politikolog Postavljeno 14-08-2023 17:57:29

Gospođa Jela, potpuno si u pravu. politički predstavnici manjinskih partija ne treba da ulaze u Vladu ukoliko u njoj bude ZBCG. Jedino ispravno od njih se odredio Predsjednik Hrvatske Građanske Inicijative, Adrijan Vuksanović. Da vidimo šta će raditi politički predstavnici Albanaca i Bošnjaka. Jeli će njima biti bitno princip Fotelja ili obraz! Oni stalno ponavljaju da su važni principi. Što se tiče principa ZBCG, oni su: Izlaz Crne Gore iz NATO, Novi referendum o ujedinjenju sa Srbijom; povučenje priznanje Kosova, od strane Crne Gore, jer je Kosovo dio Srbije,; na Srebrenici nije bilo genocid; sprovođenje politike Moskve i Beograda; nema crnogorske nacije, to je izmišljotina; nema crnogorske crkve niti jezika i kulture, sve je to srpsko ; nema agresije Rusije u Ukrajinu, to je samo ratni konflikt ili napad, itd. Riječju, politika ZBCG, jeste transmisija politike Moskve i Beograda!!

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.