Politika

Za dobro jutro Crnoj Gori predsjednik Skupštine Andrija Mandić direktno podriva Ustav CG, pozivam Tužilaštvo i sve druge institucije da reaguju!

(15 riječi)

Za dobro jutro Crnoj Gori predsjednik Skupštine Andrija Mandić direktno podriva Ustav Crne Gore. Dozvoljava se u Hramu Crkve Srbije u Podgorici da se intonira himna koja Ustavom nije definisana i time direktno podrivaju Ustav Crne Gore i ovim duboko unose nemir među građanima Crne Gore i zato su dužne Institucije sistema da brzo reaguju, saopštila je potpredsjednica Liberlane partije Jelena Marković.

Ona je pozvala sve iz suverenističke opozicije i partije manjinskih naroda da reaguju i ako treba napušte Skupstinu CG…

Kako kaže potpisivati tajne sporazume i kršiti Ustav je krivično djelo, a od vojvode četničkog nista se drugo nije očekivalo osim da podriva Ustavni poredak Crne Gore.

Ona kaže daCrkva Srbije podriva Ustav CG i treba da snosi pravne kosenkvence, te pozvala Tužilaštvo i sve druge institucije da reaguju!

Kako je objasnila u Hramu Crkve Srbije u Podgorici dozvoljeno je da se intonira himna koja Ustavom nije definisana i time direktno podrivaju Ustav Crne Gore.

“Jer nikakve promjene po pitanju državno pravnog poretka se ne mogu dešavati mimo Ustava CG. Sve institucije trebaju da reaguju počevši od Vlade do VDT”, saopštila je Marković i dodala da ovim duboko unose nemir među građanima Crne Gore i zato su dužne Institucije sistema da brzo reaguju”, saopštila je Marković.



0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.