Sagovornici

MERIDIAN SPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Mornar potpisuje novog beka, Džonson vodi Barane ka opstanku (VIDEO)

(15 riječi)

Kako Meridian sport ekskluzivno saznaje nakon pojačanja na centarskim pozicijama Mornar iz Bara bi danas mogao da promoviše novo pojačanje na poziciji beka.

Novi košarkaš Mornara bi prema saznanjima našeg portala trebao da bude Robert Džonson.

Dvadesetosmogodišnji košarkaš je visok 193 cm, a posle četvorogdišnjeg perioda na koledžu Indijana Husirsa prešao je u Evropu.

Džonson je na Starom kontinentu nastupao za Parmu, Fetiju, Legiju, Napoli, ADA Bloi Basket, Reptorse 905, a u nastavku sezoni pokušaće da pomogne ekipi Mihajla Pavićevića da stigne do opstanka u ABA ligi.

Najbolje partije pružao je u poljskoj Legiji gdje je u sezoni 2021/22 u prosjeku bilježio 20,5 poena uz 4,4 skoka i 4,5 asistencija po meču.

Posljednji klub Džonsonu su bili Reptorsi 905, filijala Toronta, za koju je odigrao samo jednu utakmicu protiv Grinsboroa na kojoj je za 31 minut na parketu postigao sedam poena.

Mornar je dosadašnjem dijelu sezone zabilježio samo jednu pobjedu u ABA ligi, a u turbulentnoj sezoni Džonson će biti sedmo pojačanje nakon što su ranije ugovor sa Baranima potpisali: Dan-MartinHantBursaćLuković, Markus Luis, Markus Vejters.



Povezani članci...

3 Komentara

valentine's day jewelry promotions Postavljeno 25-01-2024 05:44:46

Impressive article with a great perspective! Thank you for providing such valuable insights. Really thankful for this informative content. valentines jewelry valentine's day jewelry sale

Odgovori ⇾

casinoplus Postavljeno 25-01-2024 05:29:08

Magaling na artikulo na may napakahusay na ideya! Nagpapasalamat ako sa napakahalagang artikulong ito. Ako'y lubos na nagpapasalamat sa impormasyong ito. gamezone duo fu duo cai

Odgovori ⇾

OKBet Postavljeno 08-01-2024 03:11:18

I Like!! Really appreciate you sharing this blog post.Really thank you! Keep writing. Football Matches

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.