Društvo

Vožnja drumom sa Meridianbetom: Poznate ličnosti u jedinstvenom kvizu u Crnoj Gori

(15 riječi)

Meridianbet je glavni pokrovitelj kviza Vožnja drumom u kome učestvuju javno prepoznatljive ličnosti i njihovi “genijalni” prijatelji.

Prvi crnogorski auto kviz u Crnoj Gori se emituje svakog četvrtka na RTCG, a vode ga crnogorski glumci Stefan Vuković i Lara Dragović.

Stefan Vuković glumi Stenlija, taksistu koji pomaže takmičarima da dođu do tačnog odgovora, dok Lara Dragović ima ulogu voditeljke.

Umjesto vremenski ograničenih pitanja, kviz se odvija u vožnji gdje za 15 pređenih kilometara takmičari trebaju da odgovore na 15 pitanja.

Kroz kombinaciju znanja, brzine reakcije, vještinu retorike i zabavu ova vožnja će biti posebno zanimljiva.

Kviz se sastoji iz tri seta sa po pet pitanja iz opšteg znanja, a novčane nagrade obezbijedio je Meridianbet!

Prvihpet pitanja su jednostavnog tipa, dok će se jedan dio odnositi isključivo za Crnu Goru.

Stenli će osim uloge “taksiste” biti i od pomoći učesnicima.

Tri vrste pomoći su uključene u ovaj kviz – taksi navigacija, taksi parking i taksi priča.

Taksi navigacija se odnosi na kratke smjernice koje će Stenli dati na putu do odgovora, taksi parking daje mogućnost takmičaru da traži da se zaustavi vožnja kako bi od prolaznika dobio odgovor, dok u taksi priču Stenli kroz anegdote pomaže takmičarima da dođu do konačnog odgovora.

Svaki tačan odgovor donosi nagradu od 850 eura, a čitav iznos će biti doniran u humanitarne svrhe, Fondaciji “Budi human” koja vodi računa o djeci i onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Meridianbet je uvijek tu kada su dobre ideje u pitanju pa je podrškom Vožnjom drumom još jednom pokazao svoje humano lice.

 



Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.