Ekonomija

Izvučena četiri dobitnika nagradne igre Hipotekarne banke- putovanje u London na finale Lige šampiona

(15 riječi)

(Foto: HB)

Priliku da otputuju sa pratnjom na finale UEFA Lige šampiona, koje se održava u Londonu, dobili su kao glavni dobitnici nagradne igre Hipotekarna banka i Mastercard vas vode na finale UEFA Champions League u Londonu“ Stijepović Miloš i Radulović Jelena. 

Pored četiri ulaznice prve kategorije za fudbalsku utakmicu finala UEFA Lige šampiona 2023/24, koje se održava na stadionu “Wembley“ u Londonu, 1. juna 2024. godine, dobitnici i njihova pratnja će dobiti i povratne avio karte na relaciji Podgorica-London-London-Podgorica, sa uključenim avio taksama; pokrivene troškove vize za Veliku Britaniju; transfer sa i do aerodroma u London; transfer od hotela do stadiona i od stadiona do hotela; smještaj u hotelu; uslugu domaćina tokom boravka na stadionu za vrijeme trajanja utakmice; četiri poklon ranca organizatora Mastercard &UEFA Champions League 2023/24 i dvije Premium gift kartice sa uplaćenim novčanim iznosom od po 150 eura. 

U bazi za izvlačenje nagrada nalazila su se sva fizička lica koja su Mastercard karticom Hipotekarne banke obavila transakciju u minimalnom iznosu od 10 eura, u periodu od 10. marta do 10. aprila 2024. godine i to za plaćanja putem POS terminala u Crnoj Gori i inostranstvu ili plaćanja putem interneta.

Bogat nagradni fond pored glavne nagrade čine i dva električna bicikla marke „MS Enegry e-bike I10“, koja su osvojili: Mugoša Mladen i Rovčanin Stevan, kao i 10 poklon kartica u vrijednosti od po 100 eura za kupovinu robe u maloprodajnim objektima "Sport Vision“, koje su osvojili: Mitrović Sandra, Pajović Maja, Đekić Anja, Kalezić Dragana, Božinović Vedran, Opačić Slobodan, Petričević Elena, Heldić Alma, Marvučić Maja, Mikijelj Jadranka. 

Izvlačenje nagrada je organizovano na televiziji Prva TV, u emisiji EXCLUSIVE, a dobitnici su izvučeni kompjuterski, pomoću softvera posebno kreiranog za ovu namjenu, koji je nasumično, programskim izborom iz baze podataka izvukao dobitnike, saopšteno je iz HB..

Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.