Ekonomija

Telekom: Najbolje rješenje za ljeto – Internet i MagentaTV ponuda za hotele i apartmane

(15 riječi)

Pripreme za ljetnju sezonu su uveliko u toku, a u Telekomu smo kreirali ponudu koja će vam pomoći da goste dočekate na najbolji način. Predstavljamo vam naše rješenje za ljeto – Internet i MagentaTV ponudu za hotele i apartmane.

FLEKSIBILNOST i KONTROLA TROŠKOVA su osnovne prednosti Telekom sezonske ponude – kada su gosti tu, servisi se jednostavno aktiviraju, a kada nema gostiju nema ni troškova, prebacivanje u stanje mirovanja je takođe jednostavno.

Kombinaciju internet i TV servisa korisnici sklapaju u skladu sa potrebama, prilagođavaju prostoru i broju smještajnih jedinica, dok Telekom garantuje besprekorne servise i uvijek dostupnu podršku.

Jedna smještajna jedinica, više apartmana ili hotel, obuhvatili smo sve mogućnosti. Minimalan broj je po jedan sezonski paket interneta i MagentaTV-a, a ukoliko sezona i posjeta zahtijevaju više, servisi se mogu jednostavno dodavati po želji, na taj način korisnicima omogućavamo kreiranje idealne kombinacije za objekat.

Cijena/kvalitet – bez konkurencije!

Kombinaciju servisa korisnici prilagođavaju prostoru i potrebama, a Telekom donosi najbolje internet i WiFi iskustvo svakom kutku objekta, uz GIGA brzine do 2 Gbps, jedinstvene na crnogorskom tržištu. MagentaTV - superiorna TV platforma, donosi brojne prednosti koje uključuju vraćanje programa do 14 dana unazad, preporuku sadržaja u skladu sa interesovanjima i navikama korisnika, bolji kvalitet slike i zvuka, uz atraktivnu selekciju od 80 domaćih i inostranih kanala.

Sezonska ponuda za jedan internet i MagentaTV servis dostupna je po cijeni od 46,99 €/mj, uz značajne popuste na internet, od čak 50% na drugi i svaki naredni (internet) paket, i do 45% popusta na MagentaTV u zavisnosti od broja smještajnih jedinica (cijena sa popustom već od 3.1 eur).

Informišite se o kompletnoj ponudi i cijenama putem linka, pišite nam prodaja@telekom.me ili pozovite naš Biznis kontakt centar - 1515, odaberite najbolju kombinaciju i započnite ovogodišnju sezonu sigurni u TV i internet servise u vašem objektu.

Aktivacija – mirovanje – reaktivacija

Ugovor za sezonsku internet i TV ponudu potpisuje se na neodređeno vrijeme s minimalnim trajanjem od jednog mjeseca. Nakon prvog mjeseca, korisnici sami biraju kada će koristiti (i plaćati) servise, a kada će ih staviti u stanje mirovanja (i ne plaćati). U periodu kada se servisi ne koriste, paket se prebacuje u stanje mirovanja - kontaktiranjem agenta ili u Telekom poslovnici. Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.