Ekonomija

Zaboravi na vrijeme uz One turističke pripejd pakete

(15 riječi)

Idealna turistička ponuda u partnerskoj mreži Nacionalne turističke organizacije Crne Gore

Bajkovita destinacija između planina i mora čeka da svojim gostima ovoga ljeta pruži mnogo ljepote i nezaboravnih trenutaka, baš kao i One mreža i sigurni neograničeni internet, za sve ono vrijedno sjećanja.

Za državljane Crne Gore čiji je izbor pripejd, kao i turiste koji žele da potpuno bezbrižno surfuju internetom, kompanija One pripremila je idealnu turističku ponudu kroz tarifne pakete One Turist 15, sa trajanjem 15 dana za 500 GB i One Turist 20 koji obuhvata 30 dana za 1 TB. „Naše turističke pakete osmislili smo baš po mjeri gostiju naše zemlje tokom ljetnje sezone. To su dva paketa sa kojima će internet trajati toliko da ćete zaboraviti na vrijeme. A tokom ljeta, uz zabavu i avanture, baš to nam je i potrebno - da budemo bezbrižni i sigurni.

Za sve atraktivne kadrove snimljene i podijeljene u 5G brzini duž naše obale ili na nekom od planinskih vrhova Crne Gore, ali i za onaj važan poziv sa dobrim vijestima, koji gdje god se nalazili, u svakom trenutku možete uputiti ili dobiti“, istakao je Branko Mitrović, izvršni direktor kompanije One.


foto: One Crna Gora

Pakete sa gotovo neograničenom količinom interneta kako navode u kompaniji, turisti mogu odabrati u udobnosti svog doma putem eSIM-a, još u fazi planiranja putovanja ili na odredištu, praktično čim spuste kofere. Na taj način, kreirajući ponudu po mjeri turista, ali i kroz partnerstvo sa Nacionalnom turističkom organizacijom, kompanija One kao prava turistička mreža Crne Gore doprinosi uspješnosti sezone.

“Pored drugih faktora, kao što su avio dostupnost, kvalitetna usluga i raznovrsna turistička ponuda, našim gostima je od ključne važnosti i mogućnost oslanjanja na pouzdane usluge domaćih provajdera. To se posebno odnosi na pristupačan internet, koji je važan dio cjelokupne turističke ponude. Svoje razumijevanje potreba turista, kompanija One unapređuje kroz partnerstvo sa Nacionalnom turističkom organizacijom, što će se pokazati kroz sve zajedničke projekte koji tek dolaze“, izjavila je dr Ana Tripković Marković, direktorica NTO CG.

Ljeto koje dolazi za One je prilika da turistima koji odaberu Crnu Goru za svoju destinaciju omogući lak pristup svojim uslugama koje omogućavaju komunikaciju u 5G brzinama. Opet, godišnje doba puno avantura za ovu kompaniju predstavlja i vrijeme da se sama dodatno poveže sa ljudima. To će i ovoga ljeta , najavili su u toj kompaniji, učiniti omogućavajući besplatan WiFi na više turističkih lokaliteta, kroz podršku festivalima kulture koji na izuzetan način promovišu destinaciju, ali i kroz zajedništvo sa NTO, kroz niz aktivnosti koje tek slijede.
Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.