Politika

Građanska inicijativa 21. maj: Notorna činjenica da je crnogorska politika nekredibilna, marionetska, koruptivna i štetočinska

(15 riječi)

Notorna je činjenica da je crnogorska politika nekredibilna, marionetska, koruptivna i štetočinska. Zato i nema sumnje da bi Crna Gora naprečac postala zdravije društvo kada bi se kojim slučajem ugasile sadašnje parlamentarne stranke, saopšteno je iz Građanske inicijative 21. maj.

Kako navode, jednako kao što bi država bila značajno oporavljena kada bi aktuelne “političare” iz vladajućih i opozicionih partija prekvalifikovali u zanimanja gdje ne bi mogli živjeti od svakodnevne “prodaje magle”.

“Zato ne čudi što PES djeluje kao skup nesposobnih kalkulanata i populističkih taktizera, čime samo liči na blijedu repliku nekadašnjeg jedinstvenog DPS-a. Baš kao što Demokrate odista treba vratiti tamo odakle su i došli i po zasluzi ih staviti pod Jokovićevo vođstvo”, ocjenjuju iz Građanske inicijative 21.maj.

Istovremeno, dodaju, sav niz Vučićevih marioneta i prislužitelja treba integrisati u jednu beskičmenu stranku tako da svi Mandići, Milatovići, Kneževići, Abazovići i Leposavići složno podrivaju evroatlantsku Crnu Goru.

“Konačno, svu opoziciju treba što prije učlaniti u Đukanovićev DPS čime bi se prekinuli beznadežni međupartijski savezi ili besmislena formiranja stranaka koje će svakako završiti u naručju DPS-a. Time bi se uspostavilo željeno “državotvorno i reformatorsko jedinstvo” i konačno zadovoljili i “nezavisni” analitičari, kolumnisti i javni djelatnici koji sagoreše apelujući na DPS, kontributore i satelite da se trgnu iz višegodišnjeg “zimskog sna””, zaključuju iz Građanske iniijative 21. maj.



0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.