Politika

PKS: Jeftino, spinovano saopštenje čuvenog Moma Koprivice

(15 riječi)

Spinovano saopštenje čuvenog Moma Koprivice, koji zna po čemu ga Nikšićani pamte i još „čuvenije“ njegove „miroljubive“ partije bez nacije, da su komite napale nekog đeda u Liverovićima, prilikom veličanstvenog auto obilaska Nikšića-ne samo da je jeftino, no je lažljivo spinovanje, koji ne smije ostati bez odgovora, saopšteno je iz PKS.

"Kako napreduje njihova najnovija lovačka priča, tako se mijenjaju i akteri, pa su sada već u drugom mediju „krivi“ dps-ovci, ne mi, a do jutra će đed, presamićen od duševnih bolova posjetiti njihovu uzdanicu, novog vd direktora bolnice, koji se bar javno šaketao sa kolegom iz fronta oko ove lijepe fotelje-i eto ih selfiji sjutra sa nekog odjeljenja.

Ali neće moći! Taj „miroljubivi“ đed, Branko Mušikić, je na svom imanju postavio bilbord sa Momovom slikom, pa kad su se naši patrioti vraćali iz Župe, vjerovatno uplašen i iziritiran onolikom ljepotom crvenih i zelenih crnogorskih zastava, okupio je užu familiju i počeo da provocira usporenu kolonu: čule su se psovke, kletve, vrijeđanja, dignuta tri prsta i slično. A mi nijesmo Momo piplice, no Crnogorci i Crnogorke, pa im je odgovoreno, dok đed nije ispotegao vile! Čak ga je njegova familija opkolila jer sa vilama put naše mladosti ne bi mogao nijedan korak dalje napraviti. Neki borbeni „vršnjak“ je potom uzeo kamenje i počeo da gađa djevojku koja je smirivala situaciju, o čemu već kruži snimak po društvenim mrežama", naveli su u saopštenju.

Kako dodaju, da njihovo obezbjeđenje skupa, a potom i policija, nije reagovala i spriječila incident, ne bi mu bar ona ograda ostala čitava; jedino ako je ovi miroljubivi bez nacije, noćas ne dokrajče, kako bi i sjutra pričali o nepostojećem „napadu komita“ na pomahnitalog župskog đeda!

"Dajte ljudi, borimo se muški uoči izbora! Ne lažima, ne prevarama, ne spinovanjem! A znamo da ste u nokdaunu, ali ako su vam glavno oružje pobiješnjeli đedovi i đeca od tetaka i čuda, onda stvarno imate problem druge vrste, kojem vam ni vaš Mirković ne može pomoći! A našim momcima, svaka poštena čast na ovu mahnitost", zaključili su.Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.