Ekonomija

Vina Plantaža ulistana u najznačajnije poljske trgovinske lance

Povećanje izvoza vina Plantaža na poljskom tržištu

(15 riječi)

Izvršni direktor kompanije „13. Jul – Plantaže“ Miroslav Vuković sa saradnicima iz sektora prodaje, ove sedmice, boravi u Poljskoj, gdje će imati intezivne pregovore sa poslovnim partnerima o potpisivanju komercijalnih ugovora, koji će višestruko povećati izvoz vina Plantaža na poljskom tržištu u narednom periodu.

Strateškim sagledavanjem ovog tržišta, aktivnostima sektora prodaja,  od nedavno su vina Plantaža ulistana u najznačajnije poljske trgovinske lance Le clerc, Intermarche, Piotor i Pawel i Rosmann.

Tokom ove posjete Varšavi, osim pregovora sa trgovinskim lancima, predstvanici Plantaža će imati niz sastanka i razgovora o jačanju saradnje i sa predstavnicima HORECA sektora, saopšteno je iz Plantaža.

O rezultatima dosadašnjih pregovora, Miroslav Vuković, izvršni direktor Plantaža kaže: „Vinima Plantaža obezbijeđena je liderska pozicija i dominanta zastupljenost u lancu luksuznih nacionalnih restorana Munja. Lanac restorana Munja u vlasništvu je porodice Veska, Danila i Peka Đurovića, koji su porijeklom iz Crne Gore.“

Prodaja vina Plantaža za prvih osam mjeseci ove godine bilježi rast kako na domaćem, tako i na ino tržištima. U skladu s tim, Plantaže nastavljaju trend rasta prodaje i u Poljskoj.

Ova posjeta će osnažiti osnovu za uspostavljanje i razvoj dugoročnih kvalitetnih odnosa sa kupcima koji će, u značajnoj mjeri, rezultirati, povećanjem izvoza vina Plantaža na tržištu Poljske. Pažljivo analiziramo svako tržište i uvjereni smo da ćemo inteziviranjem saradnje i planiranim aktivnostima u narednom periodu nastaviti sa pozitivnim trendom rasta prodaje i ojačati poziciju  vina Plantaža na svim tržištima.”-zaključuje Vuković.

B.P.0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.