Korona i dokolica

Nikad ne reci nika

(15 riječi)

Još samo ta podrška Ukrajini. Nikad ne reci nikad. Koja crna Rusija? Koji crni principi? Sve može. Znate već onu staru ''teoretski ljubav lepo zvuči, malčice je drukčije u praksi…''.

piše: Željko Vukmirović

Ostaci Demokratskog fronta probijaju sve nivoe potrage za uhljebljenjem. Sad može i podrška Ukrajini. Uostalom, ako su već toliko puta bili protiv interesa Crne Gore, zašto ne bi bili malo i protiv interesa Rusije? Red pasulja, red koljenice. Sve to ide na jedno mjesto. Tu bar nema ništa nejasno. Svašta može da stane u taj drob. Pa, iako je gutanje nekih političkih kalkulacija često nejestivo, uvijek iznenadi lakoća s kojom skliznu niz grlo.

A tu su i naročite olakšice. Bar sa Spajketom, koji od svoje početne ohole prezentacije iz vremena apostolske Vlade nije vezao dvije istinite, tu nema ništa sporno. Zašto bi se onda narušavao postojeći ambijent?

Pokret Evropa sad projektovanog mandatara ima veze sa Evropom taman koliko i ostaci Demokratskog fronta. Postojeći poredak koji su svojim odlukama umnogome definisali upravo promovisani budući premijer i trenutni predsjednik države iz redova Evropa sad, taman je u većini slučajeva odredio destabilizaciju Crne Gore koliko bi na tome poradili i ostaci Demokratskog fronta. Podrška koju uživa srpska crkva u glavnom gradu je tek primjer besprekorne saradnje.

Još samo ta podrška Ukrajini. Nikad ne reci nikad. Koja crna Rusija? Koji crni principi? Sve može. Znate već onu staru “teoretski ljubav lepo zvuči, malčice je drukčije u praksi…”.

I da se blagajne EPCG, CEDIS-a i Rudnika uglja ne diraju. Poslije će već lagano da se škrbne neko fino ministarstvo. Ono za prosvjetu obavezno. Tu je rusvaj po ukusu Demokratskog fronta ionako već ostvaren. A stolica predsjednika Skupštine je više da se iznervira siroti Aleksa…Da se bar on pošašavi totalno.

Mada, nikad ne reci nikad.  aktuelno.me0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.