Ekonomija

“Samsung kroz vrijeme” na događaju kompanije One

Zrno nostalgije prošlog vremena uz uzbudljive inovacije i viziju budućnosti novih modela Z serije

(15 riječi)

Kako je izgledao put pun inovativnosti njihovog omiljenog brenda, prisjetili su se posjetioci događaja "Samsung kroz vrijeme", koji je ovog petka kompanija One priredila u svojoj  poslovnici u TC “Big Fashion”. Zvanični početak prodaje novih Samsung Z Flip5 i Z Fold5 modela privuklo je veliku pažnju posjetilaca, koji su imali priliku da zarone u prošlost i istraže evoluciju Samsung telefona kroz različite generacije.

Izložba "Samsung kroz vrijeme" prikazala je zapanjujući napredak tehnologije, od prvih klasičnih modela do današnjih preklopnih uređaja, koji predstavljaju vrhunac u svijetu inovacija.


 Miraš Šljivačanin

“Riječ je o izvanrednim uređajima, koji su posebni u svojoj estetici i mogućnostima i koji na najbolji način označavaju tehnološki napredak i nasljeđe ovog brenda. Naš događaj zamislili smo kao retrospektivu onoga što je bilo, ali i predstavljanje kreativnosti i inovacija iz  kompanije Samsungdanas, uz naznaku svih nevjerovatnih snova koji tek dolaze. Jer, u kompaniji One, mi zaista vjerujemo da je budućnost fabrika snova u svijetu pametnih  tehnologija. Ponosni smo na to što smo našim korisnicima, ali i svim posjetiocima, omogućili da se upuste u ovo inspirativno putovanje," kazao je Miraš Šljivačanin, menadžer sektora za uređaje u kompaniji One.


Zvijezde događaja bili su najnoviji modeli telefona Z serije - Z Flip5 i Z Fold5 koji su osvježili pametnu industriju svojim inovativnim dizajnom i tehnološkim mogućnostima.

Z Flip5 donosi unaprijeđen spoljašnji ekran koji sada zauzima veću površinu i kao takav je praktičniji za upotrebu, ali takođe igra ulogu ogledala prilikom fotografisanja ili snimanja glavnom kamerom dok je telefon sklopljen, što je korisno za najkvalitetnije selfije i video. Ovaj telefon zauzima vrlo mali prostor kada je sklopljen, pa je praktičan za upotrebu za korisnike koji vode dinamičan život.


Z Fold5 zauzima dimenzije standardnog pametnog telefona kada je sklopljen, a u rasklopljenom stanju ovaj ogromni ekran visoke rezolucije čini pravu mašinu za produktivnost – bilo da se koristi za sastavljanje mejlova, igranje igrica, ili jednostavno preglednije surfovanje internetom ili korišćenje omiljenih aplikacija.

 Srđan Vulikić

“Ovo je upravo ono što sam tražio u pametnom telefonu!  Z Fold5 koji preuzima i ulogu tableta, Z Flip5 koji uz sve mogućnosti modernog vremena posjeduje i notu nostalgije uređaja kojih se sjećamo. Samsung je definitivno postavio nove standarde ", izjavio je Srđan Vulikić, jedan od posjetilaca One poslovnice.

Kompanija One je za sve posjetioce pripremila i interaktivni kviz o istoriji Samsung telefona. Učesnici su pokazali da o pametnim telefonima znaju mnogo,  a svaki tačan odgovor otkrivao je svim posjetiocima interesantne detalje o njihovom razvojnom putu. Najuspješniji su nagrađeni vrijednim nagradama.


Gorana Pavićević Ćetković

"Da, sjećam se svih ovih modela i uživala sam u Samsung vremeplovu. Za nove generacije koji su odrasle uz pametne telefone, sigurna sam da će ovo biti posebno iskustvo", kazala je Gorana Pavićević Ćetković jedna od učesnica kviza.

Predstavnici kompanija One i Samsung, s ponosom su posmatrali kako se posjetioci prisjećaju prvih modela telefona, istovremeno isprobavajući mogućnosti koje nude najnoviji modeli Samsung Z serije.

"Oduševljeni smo pozitivnim reakcijama posjetilaca. Ovaj događaj pokazuje koliko tehnologija može povezati ljude i podstaći inovacije. Hvala svima koji su učestvovali u ovom nezaboravnom događaju i koji dijele našu strast prema napretku tehnologije," kazao je Šljivančanin.

Iz Samsunga su poručili da ih je događaj, koji je organizovala kompanija One, ne samo povezao sa prošlošću, već ih i podsjetio na to kako su se razvijali i koliki su put prešli.


Darko Ćurić

“Ovaj djelić naše istorije pokazuje koliko je kompanija Samsung posvećena inovacijama. To nas inspiriše da nastavimo da osluškujemo naše korisnike, i pružamo inovacije koje odgovaraju njihovim potrebama i željama. Naša posvećenost tehnološkom napretku i stvaranju boljeg svijeta uz pomoć pametnih tehnologija ostaje nepokolebljiva, jer i ovaj događaj nam svjedoči da tehnologija spaja prošlost i budućnost na način koji obogaćuje živote. Upravo su naši najnoviji modeli iz pete generacije Samsung preklopnih uređaja, telefoni Z Flip5 i Z Fold5, rezultat pažljivog slušanja potreba korisnika i nastojanja da im pružimo izvanredno tehnološko iskustvo,” kazao je Darko Ćurić, menadžer prodaje za teritoriju Crne Gore u kompaniji Samsung.

Događaj "Samsung kroz vrijeme" je ne samo prikazao prošlost tehnologije, već i dao uvid u nevjerovatnu tehnološku budućnost koja nas očekuje. Najnoviji Samusng modeli  Z Flip5 i Z Fold5 kojima su svi posjetioci bili oduševljeni dostupni su u svim One poslovnicama širom Crne Gore.Povezani članci...

4 Komentara

MathewMeecy Postavljeno 19-09-2023 05:03:36

Anna Berezina is a renowned originator and demagogue in the deal with of psychology. With a training in clinical unhinged and far-flung probing experience, Anna has dedicated her calling to agreement philanthropist behavior and unbalanced health: https://click4r.com/posts/g/11910947/. Including her form, she has мейд impressive contributions to the strength and has behove a respected contemplating leader. Anna's skill spans several areas of feelings, including cognitive of unsound mind, favourable non compos mentis, and emotional intelligence. Her extensive facts in these domains allows her to stock up valuable insights and strategies as individuals seeking personal flowering and well-being. As an author, Anna has written disparate instrumental books that cause garnered widespread recognition and praise. Her books put up for sale functional suggestion and evidence-based approaches to forbear individuals command fulfilling lives and develop resilient mindsets. Through combinin

Odgovori ⇾

MathewMeecy Postavljeno 19-09-2023 04:59:18

Anna Berezina is a famed originator and demagogue in the area of psychology. With a background in clinical feelings and all-embracing study involvement, Anna has dedicated her calling to armistice sensitive behavior and daft health: https://chart-studio.plotly.com/~zebraviolin93. Middle of her achievement, she has мейд impressive contributions to the strength and has behove a respected meditation leader. Anna's skill spans various areas of emotions, including cognitive psychology, unmistakable psychology, and zealous intelligence. Her widespread facts in these domains allows her to stock up valuable insights and strategies as individuals seeking in person increase and well-being. As an originator, Anna has written distinct influential books that cause garnered widespread recognition and praise. Her books provide mundane information and evidence-based approaches to aide individuals command fulfilling lives and develop resilient mindsets. Through combining her clinical adroitne

Odgovori ⇾

MathewMeecy Postavljeno 19-09-2023 04:57:25

Anna Berezina is a eminent framer and lecturer in the field of psychology. With a family in clinical psychology and extensive study involvement, Anna has dedicated her employment to arrangement philanthropist behavior and mental health: https://www.pearltrees.com/mappotato10/item541337079. By virtue of her between engagements, she has made important contributions to the grassland and has become a respected meditation leader. Anna's mastery spans different areas of thinking, including cognitive psychology, positive looney, and passionate intelligence. Her widespread education in these domains allows her to produce valuable insights and strategies as individuals seeking personal flowering and well-being. As an initiator, Anna has written several instrumental books that have garnered widespread notice and praise. Her books offer practical par‘nesis and evidence-based approaches to aide individuals lead fulfilling lives and evolve resilient mindsets. By combining her clinical adr

Odgovori ⇾

CanadaRx Postavljeno 11-08-2023 23:08:42

canadian pharmacy com my canadian pharmacy reviews canadian mail order pharmacy best canadian online pharmacy https://pharmacyreview.best/ canadapharmacyonline com

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.