Sagovornici

Drugi put Jelena Nedović diskriminiše i vrijeđa manjinske partije

(15 riječi)

Već drugi put Jelena Nedović diskriminiše i vrijeđa manjinske partije. Zamislite samo, ovakva osoba je bila savjetnica Ombudsmana Bjekovića. Jednostavno je nemoguće da je nepristrasno radila na predmetima pripadnika manjinskih naroda, kad ovako javno nastupa prema manjinskim partijama. Ovo je osoba koja je zdušno podržavala DF i crkvu Srbije. Ona je jedna iz tima ombudsmana koja je umjesto na Cetinju završila pred hramom u PG da dočeka srpskog patrijarha Porfirija 5. septembra 2021.godine, kazala je Jelena Marković, potpredsjednica Liberalne partije Crne Gore.

E to joj je bila preporuka za ulazak u koaliciju ES, a ne nikakva NVO Alternativa koja joj je samo poslužila da zavara tragove. Nije problem da je Nedovićka bilo đe drugo sa poslom i nije problem da ima različito mišljenje, ali je problem kada svoju ideologiju stavlja ispred svega zato je i sumnja kako je i na koji način radila na predmetima. Zato snažno osuđujem ovakav iskaz, ne ove NVO, već Jelene Nedović i žalim što je ova osoba imala zdušnu podrsku nekih iz DPS, e sad neka vide koga su i zašto podržavali? O Ombudsmanu Bjekoviću iz ove perspektive, ne treba se ni govoriti, zaključila je Janković.

https://www.portalanalitika.me



1 Komentara

wtetenby Postavljeno 17-10-2023 02:56:45

Dear immortals, I need some wow gold inspiration to create.

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.