Škrinja

Milović: Šuković i Abazović hoće da me sruše

(15 riječi)

Kafanska atmosfera sa skupštinskog Odbora za bezbjednost, nastavila se informerizacijom medijske scene, saopštio je ministar pravde, Andrej Milović, precizirajući da je riječ o današnjem pisanju dnevnika Vijesti, o tome šta se dešavalo u skupštinskoj gluvoj sobi.

„Dritanizacija crnogorske političke scene, koja se naslanja na informerizaciju medija, rekao je Milović, gostujući na TV A. Postoje ljudi kao što je Mihajlo Jovović urednik Vijesti kojega sam branio kao student, nakon incidenta koji je imao sa tadašnjim gradonačelnikom Miomirom Mugošom," rekao je Milović.

On je rekao da se radi  o poluistinama, kojima se poslužio urednik Vijesti i dodao, da je Jovović jedini koji bi trebalo da se zacrveni.

Ministar pravde otkrio je da će već sjutra da traži vanrednu sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost.

"Obratiću se ministru unutrašnjih poslova, direktoru UP i direktoru Agencije za nacionalnu bezbjednost i tijelima unutar tih službi zbog navoda koje je iznio Predrag Šuković. Šuković je objavio detalje iz predmeta koji su obrađivani prema međunarodnoj zamolnici, a ticao se auta u kojem je pronađena droga i koji je promijenio tri vlasnika nakon mene, a on ga je prezentovao tako što ga pokazuje i kaže Andrej Milović ovim autom prelazi granicu" saopštio je Milović, tvrdeći da se time implicitno navodi da baš on vozi auto i puni ga drogom.

Dritana Abazović i Šukovića opisao je kao dva najveća partnera u bezbjednosnom sektoru koji pokušavaju da ga sruše, i pokazali su na šta su sve spremni, kazao je ministar pravde.

Dodaje da je Šuković pomenuo bezbjednosno interesantna lica (BIL) sa kojima se on susreo.

"Ako postoji nešto kriminalno u mom postupanju, SDT će reagovati. Glavni specijalni tužilac se i sam smijao nekim stvarima. Na teret mi se stavlja (prisustvo na) krsnoj slavi na sjeveru Crne Gore, kazao je Milović gostujući na TV Aplus.

Milović kaže da je na slavi gdje su bila BIL lica bio sa Predragom Drecunom i sa uglednim doktorima. 

"Slavili smo krsnu slavu tih ljudi. Nakon toga, rečeno mi je da je bilo nekih BIL lica, ali ja sa njima nemam nikakvu vezu, osim što smo dijelili prostor", naveo je.

Dodaje da od službi nikad nije dobio informaciju ko su BIL lica u njegovom okruženju.

"Glavni specijalni tužilac je eksplicitno pred svjedocima rekao da ja nemam vezu sa bilo kakvim bezbjednosno interesantnim licima, istakao je Milović.

Milović dodaje da ne dobija podatke od agencija koji bi ga upozorili na BIL lica, a isti ti podaci se, smatra on, zloupotrebljavaju za njegovu diskreditaciju.    izvor: TV A1 Komentara

horse racing betting Postavljeno 13-02-2024 06:41:28

Your article is a perfect article without a hitch. Thank you. My site: horse racing betting

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.